Her kan du enkelt bestille abonnement på IDG sine publikasjoner og betale med kredittkort på en sikker måte.

For endringer og spørsmål om abonnement: Kontakt kundeservice (mailto: idg@kundetjeneste.no)

 

Computerworld er Norges ledende it-avis, og kommer ut hver fredag med de viktigste nyhetene, trendene, hendelsene, begivenhetene og avsløringene i it-bransjen. I abonnementet inngår også CIO, som hjelper ledere å stå bedre rustet i en forretningsverden som endrer seg stadig raskere.
Bestill abonnement her

 

PC World Norge er Norges største datatidsskrift rettet mot IT bransjen. PC Worlds fokus er å gi it-beslutningstagere hjelp til å velge de riktige løsningene, bruke it-systemene bedre og holde seg faglig oppdatert. PC World Norge utfyller det løpende nyhetsbildet med nyttig og interessant fordypning og innsikt – for alle som vil holde seg oppdatert for å velge riktige it-løsninger.
Bestill abonnement her

 

IT Bransjen er det eneste tidsskriftet som skriver om og for den profesjonelle it-kanalen. Hovedfokus ligger i skjæringspunktet mellom teknologi og forretningsutvikling, og hvordan de to utfyller og påvirker it-bransjen. IT-Bransjens målgruppe finner du hovedsakelig innenfor ledelse, innkjøp og salg hos forhandlere, systemintegratører, distributører og produsenter. Bladet har lukket distribusjon, og vil du abonnere må du være kvalifisert.
Søk om abonnement her (Kenneth.Christensen@idg.no)

 

For endringer og spørsmål om abonnement: Kontakt kundeservice (mailto: idg@kundetjeneste.no)


Copyright 2014 IDG Magazines Norge AS. All rights reserved

Postboks 9090 Grønland – 0133 OSLO / idg@kundetjeneste.no / Telefon 22053000

Ansvarlig redaktør Iver Gamme/Henning Meese / Utviklingsansvarlig Ulf H. Helland / Salgsdirektør Jon Thore Thorstensen

Kommentarer