Kriminelle prøver å lure folk til å laste ned "oppdatering".
ANGRIPES: Adobe, som har dette hovedkvarter i California, er et yndet offer for både angrep og svindler. (Foto: Creative Commons Attribution ShareAlike 3.0)
Har du fått en epost med tittelen "Download and upgrade Adobe PDF Reader – Writer for Windows"?
I så fall bør du holde deg unna.
Eposten, som kommer fra adressen newsletter@pdf-adobe.org, kommer fra kriminelle som forsøker å lure folk inn på farlige nettsider. Blant annet blir man bedt om å fylle inn en rekke personlige opplysninger.
De kriminelle har utformet eposten slik at den ser offisiell ut, med Adobe-logoen og det hele.
Les også: Adobe-hull - slik beskytter du deg
- Vi har sett epostene som påstår de kommer fra Adobe, sier selskapet i en melding.
- Men dette er phishing-epost som overhodet ikke kommer fra oss.
Den ekte nedlastingssiden til Adobe Reader finner du på selskapets nettsider.
Les også: Forventer flere pdf-angrep
Som ventet betaler Googles Android for populariteten med å bli yndlingsarena for skadevare.
Mozilla lover oppdatering for neste store oppdatering fra Apple.
Sophos-forsker langer ut mot sikkerhetsmekanisme i Internet Explorer 9.
Nettleseren Opera ligger to versjoner etter i Apples programbutikk.
Dårlige tall og yteevne sender internettsikkerhet ut av selskapet.

Se alle nyhetene fra mobilmessen
Denne skal lade alle telefonene dine
Slik blir du like populær som henne
Popstjerne får toppjobb hos Intel
Lad opp bilen og mobilen trådløst
Se alle nyhetene fra årets CES
Dette er årets viktigste person
Vil ha mobil med grafikkprosessor
Se nettbrettene fra Acer i aksjon
Her er Ciscos Android-nettbrett

Computerworld utgis avCopyright 2012 IDG Magazines Norge AS. All rights reserved
Postboks 9090 Grønland – 0133 OSLO / online@idg.no / Telefon 22053000
Ansvarlig redaktør Morten Kristiansen / Utviklingsansvarlig Ulf H. Helland / Salgsdirektør Jon Thore Thorstensen